PARTENERI CEREALCOM

Versiune printabila
Produse si servicii

Clienti

Cerealcom lucreaza cu cele mai mari companii de morarit si panificatie din Romania, fiind prima statie dintr-un lant de activitate care asigura livrarea unei productii la cele mai inalte standarde. Ca unul dintre cele mai de succes agribusiness-uri romanesti, sunt responsabili in a da romanilor cea mai buna materie prima pentru paine, unul dintre cele mai consumate produse in Romania.

Cerealcom este deschis si intampina orice client cu care impartaseste aceleasi valori si viziune asupra business-ului.

Parteneri

Ca urmare a unui complex program de investitii, Cerealcom a dezvoltat un parteneriat cu John Deere, producatorul lider de utilaje agricole pe plan mondial.
Parcul de utilaje agricole detinut de Cerealcom se ridica la circa 60 de utilaje destinate cultivarii suprafetelor foarte mari de teren. Acestea incorporeaza cea mai avansata tehnologie in domeniu, functionand ca un sistem, fiind dirijate prin satelit.

Parteneri importanti ai Cerealcom sint de asemenea Cargill, furnizorul international de produse alimentare, produse si servicii agricole si managementul riscului; Bungee, companie lider in agribusiness si industria alimentara, Alfred C.Toepfer, Ameropa si Expur.

parteneriparteneri